Linklaters Learning Hub - Sweden

Butiksdöden, e-handel och nya trender på fastighetsmarknaden

Vi har alla läst om hur globala konsumenter, digitalisering och växande e-handel konkurrerar ut den fysiska handeln och hur butiker i stadskärnor och köpcentrum måste stänga ner.

På det här seminariet tittar vi på hur förändrade kundbeteenden skapar nya möjligheter för traditionella aktörer. Vi kommer bl.a. att diskutera vilka nya trender vi ser i konsumtionsmönster och hur detta påverkar till vad vi använder våra fastigheter. Du får även med dig tips på vilka frågor som är viktiga att hantera i en fastighetsaffär idag jämfört med för några år sedan.

Morgonen inleds med vår hemlagade frukostbuffé och tid att umgås, innan vi går in på morgonens ämne.

Medverkande: Louise Ryning, Head of business development Nordics, Unibail-Rodamco-Westfield

När

Onsdag 4 december kl. 08:15-09:30.

Var

Hos oss på Regeringsgatan 67.

OSA

Mail till linklatersstockholm@linklaters.com senast den 2 december.

Varmt välkommen!

 

Om Linklaters Learning Hub

Hos oss på Linklaters är utbildning och utveckling en självklar del av vardagen. Nu vill vi bjuda in våra personliga kontakter att vara med och diskutera aktuella ämnen och lära sig tillsammans med oss. Med Linklaters Learning Hub vill vi uppmuntra till utbyte av idéer och kunskaper i en avslappnad miljö.

Seminarieserien, som behandlar såväl praktiska juridiska frågeställningar som aktuella nyheter och trender, vänder sig till dem som har ett par års erfarenhet i yrkeslivet – men även mer seniora kontakter som vill nätverka, uppdatera sig inom nya områden eller fräscha upp sina kunskaper är varmt välkomna.