Linklaters Learning Hub - Sweden

På fintech-spaning med Richard Hay

Genom vårt långvariga arbete med tillsynsmyndigheter och viktiga aktörer inom fintechsektorn – allt från banker och andra finansiella institutioner till nya disruptiva spelare och olika tjänsteleverantörer – har vi fått mycket god insyn i denna snabbt växande och föränderliga sektor samt en djup förståelse för de frågor som har störst betydelse för våra klienter just nu.

På det här seminariet tar Richard Hay, vår UK Head of Fintech, med dig på en fintech-spaning av de senaste trenderna inom området samt gör några intressanta stopp på vägen.

När

Tisdag 10 december kl. 17:00.

Var

Hos oss på Regeringsgatan 67.

OSA

Mail till linklatersstockholm@linklaters.com senast den 10 december.

Varmt välkommen!

 

Om Linklaters Learning Hub

Hos oss på Linklaters är utbildning och utveckling en självklar del av vardagen. Nu vill vi bjuda in våra personliga kontakter att vara med och diskutera aktuella ämnen och lära sig tillsammans med oss. Med Linklaters Learning Hub vill vi uppmuntra till utbyte av idéer och kunskaper i en avslappnad miljö.

Seminarieserien, som behandlar såväl praktiska juridiska frågeställningar som aktuella nyheter och trender, vänder sig till dem som har ett par års erfarenhet i yrkeslivet – men även mer seniora kontakter som vill nätverka, uppdatera sig inom nya områden eller fräscha upp sina kunskaper är varmt välkomna.