Leadership Essentials Masterclass - 12 May 2017

Vad utmärker en skicklig ledare? Hur ger du ditt team förutsättningar för att nå sin fulla potential? Varmt välkommen till ett frukostseminarium där vi kommer att diskutera olika aspekter av effektivt ledarskap och olika metoder som du kan använda för att utveckla ett högpresterande team. Vi kommer att titta på:

  • 9 box matrix – en effektiv modell för att utvärdera och utveckla dina medarbetares prestation och hjälpa dem att nå sin fulla potential 
  • Daniel Pinks Autonomy, Mastery, Purpose-metod – det moderna sättet att motivera ditt team
  • Daniel Golemans olika ledarskapsstilar – när och hur du anpassar din stil för att få maximal effekt

När

Fredagen den 15 maj 2017 kl. 08.00 - 09.00. Frukost från kl. 07.45.

Var

Hos oss på Regeringsgatan 67, plan 2, Stockholm.

Talare

Patrick McCann (Global Head of Learning). Patrick har en bakgrund som jurist och har både en engelsk och en tysk juristexamen i bagaget. Ganska tidigt i sin karriär började han intressera sig för utbildnings- och utvecklingsfrågor och har genom åren byggt upp en gedigen erfarenhet från en rad internationella organisationer, där han framgångsrikt har utbildat människor i olika positioner och roller inom t.ex. ledarskap, coaching och teamwork. Han började som Global Head of Learning på Linklaters i juli 2016 efter att närmast ha haft motsvarande roll på Herbert Smith Freehills.

OSA

Senast den 9 maj genom att klicka på Register nedan.

Det här är ett av återkommande informella frukostseminarier om juridiska trender anordnade av Linklaters för utvalda klienter och kontakter. Syftet är att ge dig ett bra tillfälle att träffa, lyssna till, diskutera och bolla idéer med några av våra experter på ett avslappnat sätt. Att du samtidigt får en god frukost hoppas vi ger dig en riktigt bra start på dagen.